EN MOSAIK AV KOMPETENS INOM HANTVERK OCH KÄNSLA

NYBERGS KAKEL & GOLV AB

maskot

Badrum i Stockholm - Nybergs kakel & Golv AB

Ett snyggt badrum ökar både vardagslyxet samt värdet på ditt boende. Vi ser till att höja din trivsel samt värdet på ditt boende.

Nyberg Badrumshandfat

Vi renoverar gladeligen ditt badrum både kostnadseffektivt samt proffesionellt

Ett vackert och funktionellt badrum har en mycket hög status bland bostadsägare och spekulerande bostadsköpare. Ett bra utrustat och väldesignat badrum skapar en miljö med möjlighet till avkoppling i vardagen med känsla av rofylldhet och trivsel. Badrummet erbjuder en privat miljö och det är önskvärt med en lugn atmosfär där alla detaljer spelar en avgörande roll för upplevelsen. Detta kan leda till att ditt mående kan påverkas positivt. Föreställ dig att efter en arbetsdag kunna låsa om dig, sänka belysningen, sjunka ner i ett varmt bad och koppla av.


Detta ger ett mervärde till livskvaliteten till skillnad från ett trist rum där man borstar tänderna slarvigt så att man slipper befinna sig där inne längre än nödvändigt. Många delar bostaden med andra och skulle ibland vilja ha en möjlighet att smita undan för en stunds lugn och ro, då är ett mysigt badrum en perfekt plats att fly vardagsstressen med en bok eller tända ljus och skön musik. Badrummet är också till skillnad från sovrummet ett viktigt rum som visas upp när man när man tar emot gäster, och det kan kännas viktigt att gästerna får en bra och härlig upplevelse när de besöker dig.

Badrum Ren

Vi diskuterar mer än gärna dina badrumsdrömmar med dig

Att lyckas renovera badrummet med framgång krävs kunskap, erfarenhet, samt planering

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med att badrummets funktioner är hållbara och ordentligt installerade. Det krävs kompetens, hantverkskunnande och kunskap om produkter, material och genomförande av installationer för att införa vatten, el och avlopp. Enorma kostnader kan komma ur felaktigt utförda badrumsrenoveringar som medför vattenskador och andra bekymmer. Kvalitet är viktigt och det tummar vi aldrig på, vårt mål är att utföra badrumsrenoveringar så fort som möjligt och av högsta kvalitet. Eftersom vi tar kvaliteten i badrumsinredningen på största allvar samarbetar vi med våra noggrant utvalda underentreprenörer och materialleverantörer. Vi har mycket goda kontakter och snabba beslutsvägar vad det gäller teknisk support såväl som att få fram godkända konstruktioner. Alla renoveringar och åtaganden följs upp kontinuerligt under renoveringens gång med kvalitetskontroller som säkrar att arbetet är ordentligt utfört. Vi gör badrumsrenoveringar med kvalitet, noggrannhet och är klara enligt den tidsplan som avtalats.

En ordentlig badrumsrenovering i ett normalstort badrum kan kosta uppemot 160 000. Vilket efter ROT-avdrag gör att prissumman hamnar en bit under 110 000. Men priset varierar.

KONTAKTA OSS FÖR ETT PRISFÖRSLAG
- NYBERG KAKEL & GOLV AB -

    Nybergs maskot-chattbubbla