Vi hjälper dig att renovera badrum i Stockholm

Behöver du hjälp med att renovera ditt badrum i Stockholm? Nyberg Kakel & Golv har lång erfarenhet av att renovera badrum till ett konkurrenskraftigt pris. Vi renoverar med känsla och erbjuder alltid en kvalitetsgaranti.

UPPLEV KÄNSLAN AV ATT KLIVA IN I ETT NYRENOVERAT BADRUM

Det är väldigt vanligt med badrumsrenoveringar i Sverige. Det stora intresset grundar sig i att många människor värdesätter ett snyggt, välfungerande och väldisponerat badrum. Badrumsrenoveringar kan också påkallas av att det finns fel i badrummet som gör att man inte kan vänta med att renovera. Även om det är väldigt roligt att få ett nytt badrum, så tycker många att det är knepigt med en badrumsrenovering. Det är för många svårt att veta i vilken ända man ska börja. Vi förstår det! Nyberg Kakel & Golv är specialister på att renovera badrum och hjälper dig genom hela processen – från idé till slutresultat.


Med över tio års erfarenhet av att renovera badrum i Stockholm så kan vi skräddarsy badrumsrenoveringen för dig. Vi hjälper till med att renovera såväl små som stora badrum, i hela Stockholm. Det viktiga innan man sätter igång med en badrumsrenovering är att ni har bestämt er för hur badrummet ska se ut – det kan man antingen göra genom att skissa upp det – eller genom att titta i inredningstidningar eller på internet. Vi på Nyberg Kakel & Golv hjälper gärna till med förslag på hur badrummet kan utformas. Det kan handla om allt från att kakla om, sätta in golvvärme och att sätta in en fin regndusch – till att enbart byta vissa rör och delar av avlopp. Oavsett hur du vill renovera ditt badrum så hjälper vi dig på ett professionellt sätt och till rimliga priser. Tack vare ROT-avdraget så får du göra avdrag på skatten för att ta in hjälp med att renovera badrum i Stockholm – det innebär att du får dra av 30 % på kostnaden för vårt arbete. Vi löser skatteavdraget direkt på fakturan – det är inget som du som kund behöver lägga tid på.

nybergs-kakel logotyp

NEDAN FINNER DU VÅR REKLAMFILM TITTA GÄRNA PÅ DEN FÖR ATT BILDA EN UPPFATTGNING OM VAD VI ÄR VERKSAMMA INOM.

Badrum i Danderyd
nybergs-kakel logotyp

ATT RENOVERA ETT BADRUM MED ETT LYCKAT RESULTAT ÄR EN KONST

Ibland hör kunder av sig till oss och frågar om de kan renovera sitt badrum själva, men att vi ska hjälpa till med någon del av processen. Det avråder vi ifrån. Det är mycket svårt som lekman, utan specialistkunskaper, att själv renovera ett badrum. Risken är att en badrumsrenovering som utförs till stora delar av en privatperson, inte kommer omfattas av hemförsäkringen vid eventuell skada.


Nyberg Kakel & Golv renoverar badrum på ett fackmannamässigt sätt. Vi följer Boverkets byggregler och de gemensamma bransch regler som gäller för arbeten i våtrum – allt för att arbetet ska utföras på ett så bra sätt som möjligt. Vi är anslutna till GVK som utfärdar rekommendationerna kring våtrumsrenoveringar. Nedan finner du ett formulär du kan antingen skriva till oss eller så kan du ringa oss för att erhålla en kostnadsfri konsultation. Vi lyssnar gladeligen på dina planer samt visioner om hur ditt framtida badrum ska se ut, samt är beredda på att göra vårt yttersta för att uppnå detta mål så det matchar med din vision så mycket som möjligt. Läs mer Renovering Nacka

KONTAKTA OSS FÖR ETT PRISFÖRSLAG
- NYBERG KAKEL & GOLV AB -

    Nybergs maskot-chattbubbla

    Renovering är något som ligger väldigt nära våra hjärtan

    Våra erfarna hantverkare kan hjälpa dig att förverkliga din badrumsdröm. Vi ombesörjer hela renoveringen och ni får en fast kontakt hos oss som ni håller kontakt med angående renoveringen – hos oss behöver man aldrig vara i kontakt med flera olika hantverkare. Nyberg Kakel & Golv arbetar mycket noggrant och gör inte större ingrepp än nödvändigt, våra metoder och tekniker gör också att vi minimerar mängden damm på plats i lägenheten. Du kan alltid komma i kontakt med din fasta kontakt hos oss på Nyberg Kakel & Golv – vi gör allt för att du ska bli nöjd både under och efter arbetet med att renovera ditt badrum.

    Vi utför arbeten över hela Stockholm, så om du behöver renovera badrum i Stockholms innerstad eller renovera badrum i Stockholm i övrigt så har vi möjlighet att hjälpa dig. Vi ger dig en offert utifrån din skiss eller dina önskemål kring hur badrumsrenoveringen ska gå till – du behöver inte oroa dig för att vi inte ska hålla det avtalade priset – vi arbetar inom ramen för det vi avtalat om och om justeringar behöver göras så är det på kundens initiativ. Nyberg Kakel & Golv har arbetat med att renovera badrum i Stockholm i över 10 år och vi kan och älskar hantverket – vi kommer göra allt vi kan för att ditt badrum ska bli så bra som möjligt.