renovera badrum Stockholm

Bygg & Badrumspartner är proffs på att renovera badrum i Stockholm!

Vi är proffs på att renovera badrum i Stockholm!

Att renovera badrummet kan kännas som ett stort projekt, och det kan vara svårt om inte omöjligt att ångra sig när allt är klart. Vi är medvetna om hur svårt det kan vara att hitta rätt hantverkare som det går att kommunicera med och som det går att lita på, därför är det extra viktigt för oss att våra kunder ska känna sig trygga när dem renoverar badrummet med oss. När du anlitar oss för att renovera ditt badrum i Stockholm behöver du inte vända dig till en rörmokare och en elektriker utan vi ha allt under samma tak, allt för att underlätta det för dig som kund. Vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet åt dig.

Vi strävar alltid efter 100 % nöjda kunder, alla på firman har yrkesutbildning och en gedigen erfarenhet av att renovera badrum. Vi jobbar effektivt och med kunnig personal för att få det bästa slutresultatet när vi renoverar ditt badrum. Vi har en förståelse för detaljer, vi är kvalitativa yrkesmän och en del av oss har över 25 års erfarenhet i branschen. Vi utbildar oss fortlöpande och är naturligtvis anslutna till Byggkeramikrådet vilket är viktigt att vara så att ni får alla paper på att ert ny renoverade badrum är byggt efter dagen regler. Alla personal på firman talar svenska med god vana att kommunicera med våra kunder och framförallt att lyssna.

Vi är verksamma i Stockholm med stor erfarenhet av att renovera badrum!

Vi lyssnar gladeligen på dina badrumsdrömmar och dina behov inför att du ska renovera badrummet.

När själva renoveringen sätter igång behöver du endast hålla reda på en kontakt, den är med oss, resten av projektet samordnar vi och ansvarar för hela arbetsinsatsen som vi sköter på ett smidigt sätt i enlighet med tidsplanen som är avtalad i avtalet.  Vi tar hand om hela renoveringen av badrummet, inklusive VVS och elinstallationer. Du slipper alltså ha kontakt med flera hantverkare samtidigt vilket ofta kan innebära en risk med att det uppstår brister i kommunikationen, tillförlitligheten och därmed det utförda arbetet. Du ska inte behöva oroa dig för dessa faktorer när du planerar att renovera badrummet med oss i Stockholm med omnejd, vi ger dig enkel och tydlig kommunikation, det är otroligt viktigt för oss att du känner dig trygg när du renoverar badrummet med oss. Vi anstränger oss till max för att inte skada något när vi renoverar och vi gör allt för att undvika att damma mer än absolut nödvändigt när vi renoverar badrummet hos er.

Vi renoverar badrum i Stockholm med omnejd, tveka inte på att kontakta oss oavsett vart i stor Stockholm du befinner dig, vi kan hjälpa dig med din renovering. Vi kommer alltid hem till er och har ett första möte för att kolla på er badrumsrenovering, ta alla mått och gå igenom vad ni vill göra med er renovering. Efter det lämnar vi en offert så att ni vet vad det kommer att kosta att renovera ert badrum i Stockholm med omnejd. När ni har godkänt offerten och avtalsskrivningen för er badrumsrenovering är slutförd startar vi med ett uppstartsmöte och sedan med själva renoveringen av badrummet. När badrummet är färdigställt så har vi alltid en besiktning för att säkerhetsställa att ni är nöjda med renoveringen av ert badrum.

Kontakta oss vi renoverar ditt badrum med hjärta

renovera badrum