RENOVERA BADRUMMET MED ETT GÄNG ERFARNA HANTVERKARE

lyckade badrumsrenoveringar på både Lidingö samt Danderyd

Vi har genom åren utfört en rad olika badrumsrenoveringar på Lidingö samt Danderyd. Det har bestått av badrumsrenovering av både villor, radhus samt bostadsrätter. Med det sagt är du bosatt på Lidingö eller Danderyd tveka inte för att kontakta oss. Beskriv via skrift eller ring och tala om din vision om hur du vill att ditt badrum ska se ut så återkommer vi med en offert till dig. En badrumsrenovering ska ses som en investering det ska vara spännande och roligt även under arbetets gång. En bra utförd badrumsrenovering höjer inte bara upplevelsen av ditt boende utan det höjer även värdet på din bostad, radhus eller villa.

Nyberg har utfört ett flertal badrumsrenoveringar på Lidingö samt Danderyd

Vi på Nybergs Kakel & Golv har haft en tydlig vision redan från start när det kommer till vår verksamhet och det är att jobba tills kunden känner sig nöjd. Att jobba utifrån kundens önskemål samt visioner är inte alltid det lättaste men vi kan lite skrytsamt säga att detta är något vi behärskar väldigt bra. Vi utför våra badrumsrenoveringar med ett kreativt sinne, vi tar del av vad kunden har för önskemål/visioner samt kompletterar det med våra tankar samt visioner från vår långa erfarenhet inom hantverket badrumsrenovering. Sedan så snickrar vi upp en plan för att sedan utföra din dröm om hur du vill ha ditt badrum.

nybergs-kakel logotyp

  ANTAL BADRUM VI RENOVERAR ÅRLIGEN
  I SNITT

  TITTA GÄRNA PÅ VÅR REKLAMFILM

  God relation mellan kund samt hantverkare bäddar för en lyckad renovering av badrummet

  Vi har avtal med många olika underleverantörer när det gäller el, VVS och rör vilket innebär att vi kan ta hand om helheten i din renovering. Nybergs Kakel och Golv kan därför utföra en fullständig badrumsrenovering i Danderyd – vilket innebär att du inte behöver ta kontakt med flera firmor samtidigt. Genom våra avtal med våra underleverantörer får vi också mycket bra priser – tack vare att vi köper in så stora mängder material. Men om du vill dela upp ditt arbete på flera leverantörer – kan vi självklart bara hjälpa till med vissa delar också. Det är du som kund som bestämmer upplägg utifrån vad som passar dig bäst.

  Nybergs Kakel och Golv menar att bland det viktigaste för en hantverkare är att ha god kontakt med sina kunder. Vi utser alltid en projektledare som har ansvar för just din badrumsrenovering i Lidingö Kommun och som du alltid kan vända dig till vid frågor eller funderingar. Du ska aldrig vara oroad över att det är svårt att få tag på oss – Nybergs Kakel och Golv svarar så fort vi kan i telefon. För oss är det viktigaste att göra kunden nöjd till ett pris som är rimligt.

  Renovera Badrum på Lidingö
  nybergs-kakel logotyp

  KONTAKTA OSS FÖR ETT PRISFÖRSLAG
  - NYBERG KAKEL & GOLV AB -

   Nybergs maskot-chattbubbla