Badrumsrenovering i Täby

Nybergs Kakel och Golv utför såväl totalrenoveringar av badrum som mindre installationer i Täby - vi är punktliga och noggranna och har en konkurrenskraftig prislista. Vårt mål är ett perfekt resultat - till en bra prislapp.Har du länge gått runt och drömt om ett nytt badrum? Har du länge funderat samt samlat inspiration om hur det skulle kunna se ut?

Då tycker vi att det är dags att ta kontakt med oss som utfört diverse olika badrumsrenoveringar i Täby. Ett stort gäng med renoveringar av badrum som alla våra kunder i Täby är nöjda med. Vi ser ditt badrumsprojekt som vårt egna och jobbar efter för att förverkliga just din dröm om hur du vill ha ditt badrum. Vi jobbar med djup kärlek samt förståelse för detta hantverk.

nybergs-kakel logotyp

  ANTAL BADRUM VI RENOVERAR ÅRLIGEN
  I SNITT

  Behöver du hjälp att renovera badrum i Täby?

  Det är många just nu som vill ha hjälp med att renovera badrum, det är en speciellt hög efterfrågan just i Täby. Nyberg Kakel & Golv har över 15 års erfarenhet av att renovera badrum och utför renoveringar i hela Täby. Vårt fokus är att utföra renoveringar av högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. När man ska renovera hemma, är det mycket vanligt att man vill renovera badrummet också. Badrummet är ett viktigt rum i ett hem, där tillbringas mycket tid och det är för många viktigt att det är fint, fräscht och funktionellt.

  Ett badrum måste underhållas och ofta även renoveras för att det ska uppfylla dessa tre syften. Nyberg Kakel & Golv har länge hjälpt kunder i Täby att renovera badrum, både större renoveringar och mindre sådana. Vi renoverar badrum i såväl lägenheter, villor och radhus i Täby. Våra hantverkare hjälper dig från idéstadiet, där vi gärna bistår med vår kunskap om hur renoveringen kan utföras, till att renoveringen är slutförd. Kontakta oss så återkommer vi med en offert.

  Vi håller oss till tidsplanen gällande renoveringen av ditt badrummet

  Nyberg Kakel och Golv har en lång erfarenhet av att renovera badrum det vi säga badrumsrenovering och utför ofta olika uppdrag runt om i hela Täby med omnejd. Många kan tycka att det är påfrestande att ha hantverkare i hemmet under långa perioder – därför är vi på Nyberg Kakel & Golv mycket noggranna med att hålla oss till tidsplanen. Vi jobbar utifrån fackmannamässiga metoder och anstränger oss för att badrummet ska bli precis så som du tänkt dig – vi vill förverkliga din badrumsdröm. Ta en kontakt med oss antingen via telefon för att erhålla kostnadsfri rådgivning eller så kontaktar du oss via formuläret så återkommer vi med en offert.

  Badrummet Nacka

  NEDAN FINNER DU VÅR REKLAMFILM TITTA GÄRNA PÅ DEN FÖR ATT BILDA EN UPPFATTGNING OM VAD VI ÄR VERKSAMMA INOM.

  Kontakta Badrumsrenovering Stockholm

  Renovera badrumet till konkurrenskraftigt pris utan att tumma på kvalitén

  Vad priset blir för en badrumsrenovering avgörs ytterst av vad du vill göra – men Nybergs Golv & Kakel har en rimlig prislista som möjliggör för många att kunna göra stora badrumsrenoveringar. När du tar hjälp av Nyberg Kakel & Golv för att renovera badrum i Täby, samt i övriga Sverige givetvis, får du göra avdrag på skatten med 30 % för kostnaden för arbetet vi utför. Det beror på ROT-avdraget som gör att det inte behöver bli så dyrt att renovera hemma – vi löser skatteavdraget direkt på fakturan så det är ingenting du behöver administrera.

  Våra hantverkare arbetar alltid tills din vision om badrummet skulle se ut går i hamn

  För oss är det viktigt att du som kund känner att kommunikationen mellan oss fungerar bra när du ska renovera badrum. Om du ska renovera badrum i Täby så kommer du att få en fast kontakt med en av våra hantverkare, du behöver inte ringa runt till flera olika hantverkare hos oss, utan du behöver bara höra av dig till din kontakt. För oss är det alltid viktigt att du som kund ska kunna höra av sig till oss när du har frågor eller synpunkter – då blir slutresultatet mycket bättre också.

  mer badrumsrenovering
  Nybergs Kakel & Golv har ett flertal fasta kunder i Täby med omnejd

  Täby är en stor kommun med både villor och lägenheter – det är just nu många i Täby som vill ha hjälp att renovera badrum. Nybergs Kakel och Golv har under åren haft många kunder i Täby som vi hjälpt med såväl större som mindre badrumsrenoveringar – det kan låta aningen klyschigt men vi älskar att renovera badrum. Vi har renoverat badrum i över 10 års tid och det är alltid lika upplyftande att genom ett gott hantverk kunna renovera ett badrum i enlighet med kundens preferenser – vårt mål är att alltid leverera ett perfekt resultat till ett rimligt pris.

  Med över 15 år i branschen har vi samlat på oss värdefull erfarenhet

  Vi hjälper gärna dig att renovera badrum i i Täby. Vi renoverar såväl badrum i lägenheter i Täby, som badrum i villor i Täby. Det kan handla om större badrumsrenoveringar, där vi river hela badrummet och sätter nytt kakel/klinkers och byter ut all inredning. Det kan också handla om att vi gör mindre service i badrummet som exempelvis att byta ut ett badkar eller sätta in golvvärme. Vi arbetar utifrån det uppdrag som kunden ger oss – och vi är inte nöjda innan kunden är nöjd med arbetet.

  KONTAKTA OSS FÖR ETT PRISFÖRSLAG
  - NYBERG KAKEL & GOLV AB -

   Nybergs maskot-chattbubbla
   Vi har en rad med referenser vi utfört renoveringar åt i Täby

   Vill du anlita en hantverkare som har flera års erfarenhet inom renovering av badrum så har du kommit rätt. Vi är ett företag tillräckligt etablerat för att hantera stora uppdrag samt tillräckligt små för att se varje varje kund. Vi är väldigt måna om att göra våra kunder nöjda. Vi har byggt ett flertal personliga relationer med kunder i Täby som vi utfört badrumsrenoveringar åt. Att vi renoverat ett flertal badrum i just Täby är ingen slump utan det har blivit så efter den så kallade djungeltrumman där nöjda kunder från Täby rekommenderar oss till sina grannar. Det är i vår mening ett recept på att man gör ett bra jobb, det finns heller ingen annan typ av marknadsföring som slår den så kallade djungeltrumman.

   Begär offert

   Att hitta en hantverkare som man kan lita på samt känna sig trygg med är inte alltid det lättaste. Därför rekommenderar vi dig att ta en titt på våra tidigare utförda badrumsrenoveringar vi utfört för olika invånare bosatta i Täby. Det kan ni enkelt göra via länken till reco.se där kunder själva går in och skriver en recension om oss efter en utförd badrumsrenovering. Låt oss för dig som är bosatt i Täby förverkliga dina badrumsdrömmar.

   Nybergs Kakel och Golv erbjuder ett helhetskoncept när det gäller badrumsrenovering. Det innebär att vi tar hand om hela processen från ax till limpa. Vi hjälper er med att skissa och diskutera hur badrummet ska vara, till att köpa in material och sedan till att färdigställa hela renoveringen av badrummet. Vi har flera bra avtal med olika underleverantörer – vilket gör att vi kan ordna billigt pris på klinkers, kakel och inredning. Vi har det största utbudet av kakel och klinkers på hela marknaden – genom vårt avtal med vår partner Kakelspecialisten. Kakelspecialisten har sitt säte i Årsta och du är välkommen in i deras Showroom för att titta på det material som de erbjuder.

   KONTAKTA OSS FÖR ETT PRISFÖRSLAG
   - NYBERG KAKEL & GOLV AB -

    Vi hjälper dig gärna med råd & ideér

    Om hur du på bästa sätt kan renovera ditt badrum. Våra hantverkare sitter på lång erfarenhet om hur man kan renovera badrum och vilken utformning, och inredning, som lämpar sig väl för olika typer av badrum. Våra hantverkare delar gladeligen med sig av tips och hjälper dig, även på idé- och planeringsstadiet. Vi är alltid tillgängliga för dig under hela processen – vår uppgift är att göra dig som kund nöjd.

    För oss är punktlighet mycket viktigt. Nybergs Kakel och Golv gör alltid upp en tydlig plan över hur lång tid arbetet kommer ta och för oss är det väldigt viktigt att följa den planen – om något oförutsett sker hör vi alltid av oss. Den som anlitar en hantverkare för att renovera badrum i Täby vill ha hjälp i tid – det ska man känna sig trygg med när man anlitar Nybergs Kakel och Golv. 

    Nybergs Kakel och Golv erbjuder ett rimligt pris för våra badrumsrenoveringar. Med tanke på att vi renoverar många badrum i Täby och i hela Stockholm varje år, så har vi goda avtal med underleverantörer som gör att vi kan hålla nere piserna. Du som anlitar oss får också 30 % rabatt på vår arbetskostnad på fakuran – genom ROT-avdraget – vilket gör att priset blir förmånligt.