Tips inför renoveringen av ditt badrum

När du renoverar ditt badrum i Stockholm med oss börjar vi alltid med ett hembesök i ert badrum, där tar vi alla mått och går igenom hur ni vill att ert nya badrum ska se ut.

Efter det lämnar vi en offert till er där det framgår exakt vad som ingår samt vad det totalt kommer att kosta att renovera ert badrum, om ni tycker att allt känns bra går vi vidare och bokar in arbetet med en fast start och sluttid.

Innan själva badrumsrenoveringen i Stockholm med omnejd startar har vi alltid ett uppstartsmöte där vi gör en ritning över hur ert nya badrum ska se ut samt bestämmer hur alla små men viktiga detaljer skall bli. Detta är en viktig del i projektet för att er badrumsrenovering ska flyta på så smidigt som möjligt.

Nu är vi på dagen då er badrumsrenovering startar, vi etablerar oss, täcker alla golven, plastar för alla öppningar samt börjar riva ut ert badrum. Rörmokaren och elektrikern är på plats för att på ett säkert sätt säkra upp el och vatten. det tar vanligtvis några dagar att riva ut badrummet.

Nu börjar vi återställa badrummet, el och rör gör sitt arbete sedan kommer snickaren och börjar montera skivor alternativt puts om det är ett stenhus. Sedan flytspacklar vi, tätskiktar och sätter plattor i ditt badrum.

Sist men inte minst så monterar vi upp all inredning, bygger en ny tröskel och monterar foder. Efter detta täcker vi av allt och gör en avetablering så att ni kan börja använda ert nya badrum.

Hoppas ni fick en lite bättre inblick i hur en badrumsrenovering i Stockholm går till hos oss. Om ni har några frågor är det bara att ringa. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Lämna en kommentar