Seriösa hantverkare inom badrumsrenovering

Som i alla branscher så finns det seriösa samt mindre seriösa hantverkare som utför badrumsrenoveringar. Vi tänkte komma med lite tips om vad du ska tänka på när du anlitar en firma som ska utföra din badrumsrenovering.

  1. Se till att kontakta de referenser hantverkaren hänvisar till.
  2. Få ner alla detaljer i skrift på vad som förväntas från er iform av betalning samt vad som förväntas av din hantverkare du planerar att anlita.
  3. Lita på din magkänsla oftast så kan man känna på sig om något inte stämmer. Ta förutsättningslösa möten med badrumsrenoverarna du planerar att göra affärer med.
  4. Var tydlig i din kommunikation om vad du vill få ut av din renovering av badrummet. Skriv gärna ett mail så ni har det dokumenterat vad som är överenskommet.
  5. Gör en egen undersökning av företaget ifråga du funderar på att anlita. Hittar du negativa recensioner från företag samt privatpersoner som gjort affärer med hantverkaren du funderar på att anlita är det bara att vända på klacken.

En badrumsrenovering kan vara en av de mest lönsamma åtgärder man göra för att påverka priset på ditt objekt. (Påverka priset i en positiv riktigt menar vi förstås) Därför är det extra viktigt att du lägger extra energi på vilket företag som du låter sig åta  uppdraget om att förädla ditt badrum till något nytt och fräscht. Ett annat misstag vi märkt en del kunder göra är att göra renoveringen av ditt badrum lite för krånglig. Vi anser att hålla det stilrent samt modernt vara något som alltid slutar med en nöjd kund.

En annan viktigt detalj är förstås att slutresultatet av badrumsrenoveringen rimmar på den inredning samt känsla som övriga lägenheten har. Det är därför viktigt att du anlitar ett företag som har känsla för design samt inredning. Hantverket badrumsrenovering är en konst i vår ödmjuka mening! 🙂 Hoppas du finner något intressant i detta inlägg som du kan ha användning för när du ska välja din partner för badrummet.

Lämna en kommentar